Védjegybejelentés

Online védjegybejelentés és ügyintézés

Válasszon az alábbi csomagokból és töltse ki a bejelentéshez szükséges adatokat. Szakértő Kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot és elindítjuk a védjegybejelentését.

Nemzeti védjegy

10 évre
79.000 Ft+Áfa* egyszeri megbízási díj
 • Védjegyjogi-stratégia tanácsadást követően elkészítjük és benyújtjuk védjegybejelentését a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához, és nyomon követjük a lajstromozási folyamatot. A bejelentés benyújtását megelőzően a védjegy szóelemeivel kapcsolatos kutatást végzünk a korábbi jogokra. A logóval, ábrás elemekkel kapcsolatos kutatás egyedi megbízás tárgyát képezi.
 • Hivatali díj: 60.000 Ft-tól.
  A védjegybejelentésben igényelt áruk és szolgáltatások osztályainak száma után fizetendő:
  1 osztály esetén 60.000 Ft
  2 osztály esetén 80.000 Ft
  3 osztály esetén 110.000 Ft
  4 osztály esetén 150.000 Ft
  minden további osztályért további 40.000 Ft fizetendő.

Európa Uniós védjegy

10 évre
169.000 Ft+Áfa* egyszeri megbízási díj
 • Védjegyjogi-stratégia tanácsadást követően elkészítjük és benyújtjuk védjegybejelentését az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalához (EUIPO), és nyomon követjük a lajstromozási folyamatot. A bejelentés benyújtását megelőzően a védjegy szóelemeivel kapcsolatos kutatást végzünk a korábbi jogokra. A logóval, ábrás elemekkel kapcsolatos kutatás egyedi megbízás tárgyát képezi.
 • Hivatali díj: 850 €-tól
  A védjegybejelentésben igényelt áruk és szolgáltatások osztályainak száma után fizetendő:
  1 osztály esetén 850 €
  2 osztály esetén 900 €
  3 osztály esetén 1.050 €
  minden további osztályért további 150 € fizetendő.

Nemzetközi védjegy

10 évre
169.000 Ft+Áfa* egyszeri megbízási díj
 • Védjegyjogi-stratégia tanácsadást követően elkészítjük és benyújtjuk védjegybejelentését a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához vagy a Szellemi Tulajdon Világszervezetének (WIPO) genfi Nemzetközi Irodájához, és nyomon követjük a lajstromozási folyamatot. A bejelentés benyújtását megelőzően a védjegy szóelemeivel kapcsolatos kutatást végzünk a korábbi jogokra a megjelölt országok tekintetében. A logóval, ábrás elemekkel kapcsolatos kutatás egyedi megbízás tárgyát képezi.
 • Hivatali díj: a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala számára fizetendő 10.700 Ft-os ún. továbbítási díjon felül a WIPO számára fizetendő díjak a védeni kért megjelölés jellegétől (színes, ábrás, szó stb) és a megjelölt országok számától függ. A díjak meghatározásához kérje kollégánk segítségét!

A védjegyoltalom megszerzésének díja az Irodánknak fizetendő megbízási díjból és a bejelentésért fizetendő hivatali díjakból tevődik össze. Ezek a díjak a 10 éves védjegyoltalom teljes tartamára vonatkoznak.

* Magánszemély Ügyfeleinknek lehetőségünk van ÁFA mentes (AAM) számla kiállítására is.

A védjegytípusokról további információt itt talál.

Kapcsolattartási adatok

Számlázási adatok

Irányítószám, település, közterület neve és jellege, házszám, emelet, ajtó stb.