„Abból élünk, amit kapunk, de az éltet minket, amit adunk „

(Winston Churchill)

A Mihalics Ügyvédi Iroda fontosnak tartja, hogy környezettudatos legyen, ezért 2020 őszén elindította Zöld Iroda Programját. A Program célja, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva, az irodai munkakörnyezet egy élhetőbb, zöldebb élettérré váljon és erősítse a kollégák környezettudatos szemléletét.

Ennek érdekében Irodánk számos vállalást tett.

Minden izzót hosszú életű és energiatakarékos égőkre cseréltünk.

Amellett, hogy az iratmegsemmisítés gyakorlatának köszönhetően a papírhulladék gyűjtése eddig is szelektíven történt, ősztől a műanyag hulladékot is külön gyűjtik irodánk munkatársai.

Annak érdekében, hogy minél kevesebb műanyag hulladék keletkezzen, ballonos vízadagoló került beszerzésre. Ez nem csak a megvásárolt PET palackok számát csökkenti, de lehetőséget biztosít kollégáink számára, hogy könnyen és gyorsan jussanak jó minőségű, friss, tiszta ásványvízhez, amely az egészséges életmód elmaradhatatlan kelléke.

A zöldebb élettér elérése érdekében, számos zöld növény került elhelyezésre irodánkban, amelyek esztétikai értékükön kívül, egy természetes levegőszűrő szerepet is ellátnak, így védik egészségünket.